U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Voor wie ?

In de praktijk wordt psychiatrische diagnostiek, advies en behandeling geboden aan volwassenen (18-65 jaar).

Behandeling bij een psychiater/psychotherapeut is aan te raden als u langer dan een half jaar last heeft van uw probleem en /of  als uw probleem meerdere leefgebieden beinvloedt of als u eerder behandeld bent  bij een andere hulpverlener voor deze problemen. Ook als u reeds medicatie gebruikt voor uw psychische problemen of als lichamelijke gezondheidsproblemen een rol spelen in de psychische problemen, kan behandeling in een psychiatrische  praktijk passend zijn.

U kunt contact opnemen met de praktijk als u door de huisarts verwezen bent.
Ook kunt u op eigen initiatief contact opnemen. U heeft wel een verwijsbrief van uw huisarts nodig.Voor welke klachten en problemen kunt u terecht ?


Problemen waarmee u zich kunt melden bij Praktijk van der Jagt, zijn onder andere:

  • stemmingsproblematiek (o.a. depressie, bipolaire stoornis)
  • angstklachten (bijvoorbeeld een paniekstoornis, gegeneraliseerde angststoornis,hypochondrie of een dwangstoornis )
  • aan trauma gerelateerde problematiek (PTSS, acuut of chronisch)
  • stabiele psychotische problematiek (psychose, schizofrenie)
  • ADHD
  • persoonlijkheidsproblematiek


Hierbij is het nodig dat uw huisarts heeft beoordeeld dat uw problemen in aanmerking komen voor behandeling binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Vandaar dat u een verwijzing van uw huisarts nodig heeft, als u de kosten van de behandeling vergoed wilt krijgen van uw zorgverzekeraar.